Siitaman kylän kirkkoveneet
Vanha vene...Siitama-vene...Vihtori-vene...Siitaman Kirkkoveneseura ry...Kirkkoveneranta ja talaat...takaisin aloitussivulle

.
Siitaman Kirkkoveneseura

.
Siitaman Kirkkoveneseura ry on perustettu vuonna 1995 Siitaman Kirkkovenesoutajat -nimisenä. 12.9.2004 nimi muutettiin Siitaman Kirkkoveneseuraksi.  Seuran tarkoituksena on kirkkoveneperinteen vaaliminen, soutuharrastuksen ja kilpailutoiminnan sekä veneenrakennus- ja huoltotaitojen ylläpitäminen ja kehittäminen.

Seuran puheenjohtaja on Aarre Salonen. Hallitukseen kuuluvat lisäksi: Harri Haavisto, Raino Haavisto, Riitta Haavisto, Pentti Hyytiäinen, Pekka Koppanen, Hilkka Raukola, Ilkka Raukola, Antero Unkila. Sihteeri ja taloudenhoitaja on Leena Unkila.

Kirkkoveneseuran jäseneksi voivat liittyä kaikki, jotka haluavat olla mukana vaalimassa arvokasta kirkkoveneperinnettä.
Jäsenmaksu on  10,- euroa ja se maksetaan seuran tilille: FI47 5311 0040 0295 25.
Kirjoita maksuun jäsenten nimi ja osoite. Jäsenkirjeet lähetetään kaikille joiden osoite on tiedossa. Jäsenkirjeet lähetetään mielellään sähköpostitse. Ilmoita osoite sihteerille.

Lisätietoja:  Leena Unkila etunimi.sukunimi@unkila.fi

...................................................................................................
SIITAMAN KIRKKOVENERANTA
osoite:  Aronperä 71   Orivesi

KIRKKOVENESOUTUA
Seura järjestää halukkaille ryhmille soutua. Nokipannukahvit ja pullat on myös mahdollisuus varata.
Tiedustelut:  Ilkka Raukola p. 050 3083255 tai Leena Unkila p. 0400 232802 etunimi.sukunimi@unkila.fi

KIRKKOVENERANNAN LAAVUA
saa käyttää ja vuokrata. Asiasta on etukäteen sovittava ja laavu on käytön jälkeen siistittävä.
Tiedustelut:  Ilkka Raukola p. 050 3083255

TIEDOT SEURAN TOIMINNASTA JA KIRKKOVENERANNAN TAPAHTUMISTA LÖYTYVÄT KIRKKOVENESEURAN FACEBOOK- SIVUILTA

Kesäpäivä Kangasalla -laulun
 "Vesijärvi" -säkeistö: